Växtinredning för kontor i Stockholm

kontakta oss

Hyr växtinredning till ert kontor i Stockholm

Funderar du över att integrera växtinredning till ert kontor i Stockholm för att få en trivsam arbetsmiljö? När ni hyr växter och växtinredning av oss på Terraplants får ni ett helhetskoncept med växter, krukor, vård och vattning. Växter i kontorsmiljö ökar syret i luften vilket hjälper till att skapa välbefinnande hos de anställda. En miljö med växtinredning trivs man att arbeta i. Vi på Terraplants kan hjälpa till att ge er en genomtänkt växtinredning, speciellt framtagen för ert företag i Stockholm. Gröna krukväxter och växtinredning redan i entrén skapar en välkomnande känsla för kunder och besökare. Samtidigt förmedlar det att ni tar ansvar för era anställdas välbefinnande på arbetsplatsen.

I vår helhetslösning ingår möjligheten att hyra växtinredning till kontoret i form av:

  • Växter för inom- och utomhusmiljö
  • Krukor för inom- och utomhusbruk till era växter
  • Mobila växtväggar, rumsavdelare och växttavlor
  • Mossvägg och mosstavla
  • Väggkrukor
  • Amplar och takinstallationer
  • Konstväxter
  • Träd

Hyr växtinredning


Växtlådor som skärmvägg

Växtinredning och uthyrning av växter

När ni hyr växtinredning av oss på Terraplants kan ni på ett smidigt och praktiskt sätt skapa en grön atmosfär med växtlighet i er kontorsmiljö. Vi på Terraplants anpassar våra tjänster efter de unika behov ni har på just er arbetsplats. Det gäller oavsett om ni planerar att hyra växter för en längre eller kortare period.

Vår växtservice ger er en trivsam och välmående arbetsmiljö, där alla behov av växtskötsel tas om hand av våra kunniga växtspecialister på plats i Stockholm.

Läs mer om växtservice


Krukväxter som grund i växtinredning

När vi inleder ett samarbete kommer vi ut till er och tittar på de möjligheter som finns för att integrera växter i er nuvarande kontorsmiljö. Med en kombination av kunskap och kreativitet ser våra växtinredare till att växterna harmoniserar med den befintliga inredningen. Krukväxter är en bra bas eftersom de med fördel placeras i fönster, på golv eller hyllor.

Vill ni skapa mer effekt med växtinredning i gröna växtväggar, rumsavdelare eller växtoaser? Eller önskar ni kanske ett större växtarrangemang som blickfång på receptionsdisken?

Vårt mål är att skapa en arbetsmiljö som främjar välbefinnande och ger en trivsam miljö. Oavsett om ni föredrar att hyra växter för att följa de senaste växttrenderna, eller skapa trivsam grönska med enklare skärmväggar och krukväxter, så är vi här för att hjälpa er. Vi strävar alltid efter att möta våra kunders unika behov och genom ett nära samarbeta med arkitekter, inredare och olika leverantörer i Stockholm kan vi därför erbjuda högsta möjliga kvalitet.

Så fungerar det att hyra kontorsväxter


Mossa

Mossa är ett underhållsfritt naturligt material som kommer i en rad olika färger och former. I vårt sortiment i Stockholm har vi bl.a. mossväggar och mosstavlor som vi använder för att komplettera växtinredningen där t.ex. riktiga växter inte fungerar. Mossa är ett väldigt flexibelt och tåligt material som lätt kan formas för att exempelvis bli en del av skyltar eller logotyper på ett både dekorativt och uppseendeväckande sätt. Möjligheterna är många och vi visar gärna exempel på spännande lösningar som vi har kommit fram i Stockholm bl.a. Mossa är inte bara dekorativt utan har även en hög ljudabsorberande effekt. Vi arbetar endast med väl beprövade och brandklassade produkter.

Inspiration


Grön växtinredning

Växter kan verkligen förändra ett kontor. Dels för arbetsmiljön med luftrenande och ljuddämpande egenskaper och dels för att skapa rum och arbetsytor. Mobila växtväggar eller rumsavdelare är flexibla och lätta att placera strategiskt för att skärma av eller rama in ytor. Skapa en grön oas för återhämtning och rum för samtal och reflektion. Vi har även annan grön inredning, som bord, hyllsystem och lampor som förhöjer er arbetsplats.

Kontakta våra växtinredare i Stockholm så berättar vi mer om möjligheterna.

Kontakta oss

Växtinredning gör skillnad

För att se före och efter flytta pilen

Kostnadsfritt möte med växtinredare

Våra växtinredare har koll på de senaste trenderna och vet hur trivsamma miljöer skapas.

Hyr eller köp

Välj om ni vill hyra eller köpa, vi levererar kostnadsfritt.

Löpande service med växtgaranti

Vi garanterar att växterna håller högsta kvalitet, alltid kostnadsfritt byte om växt skulle förlora sitt prydnadsvärde.

Kontakta oss

"Vi upplever en kunnig personlig och professionell service med en genuin omtanke hos Terraplants.”

Maria SvantegårdOffice Manager Vizrt Sweden

"Det bästa företag jag haft att göra med, ett pålitligt företag!"

Edit KopaczJLL Facilities Coordinator

"Bidrar till en bättre arbetsmiljö. Växter är naturligt och måste finnas på ett kontor för arbetsmiljön det är viktigt för oss på Arla. Vi är nöjda med resultatet och glada att vi vågade byta leverantör av växter."

Niklas HenningsohnFacility Manager Arla

"Trevligt att ha det gröna, en viktig och ger en mjukare miljö. En viktig pusselbit för att få en trevlig arbetsmiljö."

Mira BrinkenbergHead of management

”Hos Terraplants upplever vi en fantastisk service hos både projektledare och växtpersonal där välskötta växter ger våra besökare en komplett helhetsupplevelse.”

Malin WibergProjektledare 7A

Vi sköter om era växter i Stockholm noggrant

Vi på Terraplants i Stockholm har ett stort engagemang och en passion för allt grönt, inte minst våra utbildade växttekniker med gedigen erfarenhet av växtskötsel och underhåll. Vår personal har lång erfarenhet av skötsel i olika miljöer med ett genuint intresse av växter. Som kund i Stockholm får du en dedikerad tekniker som ansvarar för just era företagsväxter. Vårt engagemang märks även i vår låga personalomsättning – vi verkligen trivs på jobbet och bland växter.

Mer om växtservice


Är du inredare eller arkitekt i Stockholm? Kontakta oss för samarbete.

Vi har flera nära samarbeten med inredare och arkitekter för att skapa och utveckla unika arbetsmiljöer för våra gemensamma uppdragsgivare. Vi har ett brett sortiment, lång erfarenhet och ett stort kontaktnät av leverantörer så att er vision blir verklighet.

Kontakta oss