Växtvägg inomhus för förbättrad arbetsmiljö

Kontakta oss

Växtväggar inomhus

Att investera i en levande växttavla eller växtvägg inomhus ger en förbättrad inomhusmiljö på naturlig väg som alla kan dra nytta av. Vi designar växtväggar och mossväggar som antingen går att köpa eller hyra där växtväggen inomhus skräddarsys efter varje kunds förutsättningar och behov. Terraplants erfarna personal sköter sedan om växterna kontinuerligt och ser till att er växtvägg inomhus alltid är i toppform. En vacker växtvägg passar mycket bra i offentliga rum, större foajéer eller konferensrum eftersom den ökar trivseln och arbetsmiljön utan att ta för stor plats.

växtvägg inomhus

Hur fungerar en växtvägg inomhus?

En växtvägg inomhus har ofta ett inbyggt vattensystem där växterna är planterad i ett växtunderlag som består av sten, jord eller vatten. Underlaget ligger på ytan av ramen och själva växtväggen består av olika plastmoduler som oftast är tillverkade i rektangulär form. Växtväggar inomhus producerar rengjord luft och är ett bra sätt att naturligt integrera växter i arbetsplatsens inredning. En växt som passar både till växtväggar inomhus och växttavlor är evergreen som har ett neutralt utseende samtidigt som den är hållbar. Bra alternativ för växtvägg inomhus är husväxter eller tropiska växter eftersom de grönskar året om.

Växtväggar till kontor

Växtväggar, växttavlor och rumsavdelare med grönväxter går både att hyra och köpa och skräddarsys för varje kunds behov. Precis som våra övriga företagsväxter förbättrar växtväggar luftkvalitet på ett naturligt sätt. Och vår erfarna personal sköter kontinuerligt om växterna.

Inspiration

Kostnadsfritt möte med växtinredare

Våra växtinredare har koll på de senaste trenderna och vet hur trivsamma miljöer skapas.

Hyr eller köp

Välj om ni vill hyra eller köpa, vi levererar kostnadsfritt.

Löpande service med växtgaranti

Vi garanterar att växterna håller högsta kvalitet, alltid kostnadsfritt byte om växt skulle förlora sitt prydnadsvärde.

Kontakta oss

"Trevligt med det gröna som tillför en mjukare miljö"

Mira BrinkenbergHead of management

"Det bästa företag jag haft att göra med, ett pålitligt företag!"

Edit KopaczJLL Facilities Coordinator

"Bidrar till en bättre arbetsmiljö. Växter är naturligt och måste finnas på ett kontor för arbetsmiljön det är viktigt för oss på Arla. Vi är nöjda med resultatet och glada att vi vågade byta leverantör av växter."

Niklas HenningsohnFacility Manager Arla

"Vi upplever en kunnig, personlig och professionell service med en genuin omtanke hos Terraplants.”

Maria SvantegårdOffice Manager Vizrt Sweden

”Hos Terraplants upplever vi en fantastisk service hos både projektledare och växtpersonal där välskötta växter ger våra besökare en komplett helhetsupplevelse.”

Malin WibergProjektledare 7A

Växter på kontoret gör skillnad

För att se före och efter flytta pilen

mossvägg

Mossvägg

Ett alternativ till växtväggar inomhus och växttavlor är mossvägg som ni kan hyra eller köpa. Mossa är ett mycket flexibelt material som inte kräver mycket underhåll. Mossan kommer dessutom i olika färger och former vilket gör att det går att vara väldigt kreativ med en mossvägg Eftersom mossa är mjukt och formbart kan den lätt formas till företagets logotyp eller speciella skyltar. En mossvägg kan alltså bli ett mycket dekorativt och effektivt inslag på arbetsplatsen.

Vilka fördelar finns det med en mossvägg?

En mossvägg tar inte upp något golvutrymme och kan täcka i princip vilken vägg som helst. Installationen är enkel och en mossvägg behöver precis som en växttavla inte vattnas och är inte beroende av ljus för att trivas. Den har dessutom en ljudabsorberande effekt och passar därför bra i lokaler med stor rymd. Alla våra mossväggar är dessutom beprövade och brandklassade.

Vi har lång erfarenhet av att skapa mossväggar och kan visa er flera exempel på kreativa och spännande lösningar som kan passa i era lokaler.

växttavla

Inreda med växttavla

En växttavla kan precis som en mossvägg och en växtvägg inomhus ersätta tavlor och andra väggprydnader på ett smakfullt sätt. En växttavla ger liv till rummet och skapar övervägande positiva reaktioner då den har en koppling till naturen. En växttavla kan fyllas på med många olika växter vilket ger den ett spektakulärt utseende. Växttavlan tar inte heller upp något golvutrymme och är enkel att installera. Den behöver inte vattnas eller kopplas till el för att överleva, frodas och må bra.


Skärmväggar

Rumsavdelare

Skapa en grön oas för återhämtning och rum för samtal och reflektion. Rumsavdelare med växter är mobila växtväggar som är flexibla och lätta att placera strategiskt för att skärma av eller rama in ytor.

Läs mer om skärmväggar med växter

Vi sköter om era växter noggrant

Vi på Terraplants har ett stort engagemang och en passion för allt grönt, inte minst våra utbildade växttekniker med gedigen erfarenhet av växtskötsel och underhåll. Vår personal har lång erfarenhet av skötsel i olika miljöer med ett genuint intresse av växter. Som kund får du en dedikerad tekniker som ansvarar för just era företagsväxter. Vårt engagemang märks även i vår låga personalomsättning – vi verkligen trivs på jobbet och bland växter.

Mer om växtservice


Är du inredare eller arkitekt? Kontakta oss för samarbete.

Vi har flera nära samarbeten med inredare och arkitekter för att skapa, och utveckla, unika arbetsmiljöer för våra gemensamma uppdragsgivare. Vi har ett brett sortiment, lång erfarenhet och ett stort kontaktnät av leverantörer så att er vision blir verklighet. Kontakta oss!

Maila oss